Show Hide
Loading
De afwerkingen
De afwerkingen
De afwerkingen
De afwerkingen
De afwerkingen
previous
next

Ontdek onze ingerichte verkoopruimte en de maquette van het project

Ten einde  uw toekomstige woning te visualiseren, nodigen wij u uit om onze ingerichte verkoopruimte te ontdekken, gelegen 140 Stallestraat te 1180 Ukkel, waar je een onneembaar uitzicht hebt op het toekomstige Park Schlumberger. Een presentatie maquette geef u de gelegenheid om het hele project gemakkelijker te visualiseren en zonder verassing de plaats van uw toekomstige woning te kiezen.
Meer weten?

HET PARK SCHLUMBERGER, EEN BREDE KEUZE OM AAN UW BEHOEFTEN TE VOLDOEN

Het project in zijn geheel geeft een brede keuze aan configuraties:  gaande van studio’s tot vrijgevige penthouses, en naar woningen met privatieve tuinen. Vind hier het appartement van jouw dromen!

EEN ZORGVULDIG CONCEPT VOOR UW WELZIJN

Elk appartement is ontworpen voor uw welzijn: de ruimtes werden ingericht met de mooiste oriëntaties en bevoorrechten het natuurlijke licht. Uitgebreid met een ruime terras, nodigen de appartementen u uit om te genieten van het open uitzicht op het aangename park.

De thermische isolatie voldoet aan de nieuwste normen, voor een betere controle van de energie. De appartementen hebben een gereguleerd en geoptimaliseerd ventilatiesysteem voor een betere luchtkwaliteit. De ruiten werden gekozen voor hun optimaal comfort, zowel in de winter als in de zomer. Het akoestisch comfort werd bestudeerd tussen de verschillende appartementen zowel voor binnen als van buiten.

KWALITEIT MATERIALEN VOOR UW COMFORT

In de woonkamers van de appartementen, zal er half-massieve houten parket liggen, keukens en badkamers zullen met goede kwaliteit betegeld worden.

De keukens zijn volledig uitgerust voor uw comfort met moderne meubels met strakke lijnen en elektrische apparatuur van hoge kwaliteit. Indien u speciale wensen heeft over de inrichting van uw keuken, staan wij tot uw beschikking om uw specifieke eisen te voldoen?

De badkamers en doucheruimtes zullen uitgerust worden met sanitaire voorzieningen gekozen voor hun esthetiek en duurzaamheid. De wanden zullen volledig betegeld worden.

Elk appartement zal voorzien zijn van een vesterkte voordeur, kelder en is bereikbaar met de lift.

UW EIGEN NIEUW GEPERSONALISEERDE APPARTEMENT

Wij zullen samen met u alle specifieke vragen met betrekking tot uw project bestuderen.

Hergroeperen van appartementen kan overwogen worden, evenals wijzigingen van binnenuitvoeringen (parket, tegels, enz..).